„Tri Petice“ ketering: Izvor dobre usluge

Ugođaj koji gostima pružamo kada posete naš restoran sa lakoćom prenosimo i van njega, nudeći uslugu kompletnog keteringa za sve vrste proslava, posebnih prilika i važnih događaja privatne ili korporativne prirode.

Ukoliko su odredište vaše proslave Novi Sad i okolina, a vaša misija da svojim zvanicama obezbedite ketering o kojem će se pričati danima kasnije, ovde se vaša potraga završava…

Višegodišnje iskustvo u ugostiteljstvu naučilo nas je važnosti osećaja sigurnosti naših klijenata, osećaja da su svoje poverenje poklonili nekom ko vredno radi sa jednim jedinim ciljem – da se svaki gost oseća dobro, zadovoljno i prijatno.

Usluga keteringa koju pružamo u sebi nosi jednake epitete i objedinjuje ne samo ponudu hrane, već i uslugu služenja pića, uz mogućnost angažovanja profesionalnih konobara i barmena.

Slatki i slani program, topla i hladna predjela i glavna jela, vegetarijanski meni, salate, pite i peciva – sve su to samo delovi naše široke ponude sačinjene od najkvalitetnijih namirnica, servirane sa velikom pažnjom i poslužene sa širokim osmehom.

I tu našoj ketering ponudi nije kraj – osim hrane i pića, u zavisnosti od vaših potreba nudimo i uslugu dekoracije mesta održavanja proslave, kao i kompletnu produkcijsku opremljenost prostora.

Naša misija je jasna, a putem ka njenom ostvarenju koračamo zajedno sa vama, spremni da čujemo svaki vaš predlog, sugestiju i ideju. Nakon toga, sve je jasno – vaše je da se opustite i prepustite, a naše da osmislimo i ostvarimo.

Spremni da odgovorimo na sva vaša pitanja, kao i da vam prosledimo kompletnu ponudu, očekujemo vaš poziv na 021 38 25 338 ili upit na dubravkapapovic@tripetice.rs